PzP Sombor: Ne rasipati novac na novogodišnji koncert Zorice Brunclik PzP Sombor: Ne rasipati novac na novogodišnji koncert Zorice Brunclik Foto: Screenshot (YouTube/Kurir)
petak, 16 decembar 2022 06:08

PzP Sombor: Ne rasipati novac na novogodišnji koncert Zorice Brunclik

Vlast u Somboru treba da odustane od angažovanja Zorice Brunclik u programu dočeka Nove godine na gradskom trgu, poručuje lokalni odbor Pokreta za preokret.

Kako navode, umesto nje bi trebalo da nastupaju amaterske grupe i kulturno umetnička društva sa područja Sombora, a da se planirani novac upotrebi za pomoć socijalno ugroženim porodicama sa decom, posebno sa ogrevom.

U saopštenju navoda da Zorica Brunclik nije doprinela Somboru ni na polju kulture, ni na bilo koji drugi način, te da ne postoji razlog za njen nastup na Trgu Svetog trojstva, koji će biti plaćen novcem građana Sombora.

"Građane Sombora za taj nastup niko nije pitao. Umesto novca koji će dobiti Zorica Brunclik, za koji ne znamo koliki je, građanima Sombora bi bilo važnije da se od njihovog novca obezbedi pomoć socijalno ugroženima. U sred sveopšte krize i kontinuiranog skoka cena, nužno je čuvati svaki dinar. Ovakvo rasipništvo SNS vlasti u Somboru je cinizam i smejanje građanima u lice", dodaje se u saopštenju.

Gradsku vlast pitaju koja je to institucija ili komisija odredila baš Zoricu Bruncliku da nastupa za "najluđe veče", iznoseći tvrdnju da je ona "jedan od simbola režima Slobodana Miloševića i Mire Marković".

Izvor: 021.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Srpski narod se mnogo puta u svojoj istoriji suočavao sa stradanjima i pošastima. Zato i ne čudi što su naši stari imali...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.