U pripremi Fudbalska revija Fudbalskog saveza Sombora U pripremi Fudbalska revija Fudbalskog saveza Sombora
utorak, 04 oktobar 2022 05:51

U pripremi Fudbalska revija Fudbalskog saveza Sombora

U pripremi je svojevrsno izdanje Fudbalske revije Fudbalskog saveza Sombora, koju priprema bivši urednik Somborskih novina i dopisnik Večernjih novosti i Blica, sada novinar u penziji Slobodan Jerković. audio icon
Revija je zamišljenja kao specifičan godišnjak Područnog fudbalskog saveza Sombor, koji obuhvata 7 opština, 77 klubova i više od sedam hiljada igrača, delegata, sudija i sportskih radnika ovog regiona. Biće to izdanje na 70 strana u boji, ujedno i svojevsrni spomenar svih generacija fudbalera, sudija i sportskih radnika iz Sombora, Apatina, Kule, Bačke Planke, Odžaka, Bača i Bačkog Petrovaca.

„Posebno nam je drago što ćemo u ovom izdanju Fudbalske revije obuhvatiti i klubove iz najniže lige ovog regiona, o kojima se retko piše u medijima,“ ističe autor ovog obimnog fudbalkog spomenara novinar Slobodan Jerković.

U realizaciji ovog projekta pomogli su i ljudi iz rukovodstva Područnog fudbalskog saveza Vojvodine.

„Uspeli smo da obezebedimo veliki broj sponzora kako bi ova Revija ugledala svetslost dana. Sa ovom praksom ćemo nastaviti i u narednim godinama jer takav projekat zaslužuju svi fudbalski radnici ovog regiona koji je dao nemerljiv doprinos razvoju fudbala u našoj zemlji,“ dodaje Srđan Zavišin, predsednik Područnog fudbalskog saveza Vojvodine.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.