Veče uličnih svirača u subotu ponovo u Somboru Veče uličnih svirača
sreda, 03 avgust 2022 06:32

Veče uličnih svirača u subotu ponovo u Somboru

Veče uličnih svirača će na jedno veče oživeti centar Sombora kroz nastup Old Hat Orchestra na glavnoj bini i muzičkom programom s 10 balkona kada će nastupiti više od 30 umetnika.

Program počinje u subotu, 6. avgusta, od 18 časova u ulici Kralјa Petra, a završni koncert se očekuje od 20 časova na glavnoj bini.

Kao nezaobilazni deo somborskog šarma umetnicima će se ove godine pridružiti i štulaši, lјudi statue i fijakeristi sa svojim fijakerima koji će biti glavni promoteri programa.

Old Hat Orchestra čini osam muzičara i pruža ugodan osećaj prirodnih zvukova autentičnih instrumenata i vokala. Duvačka sekcija i kombinacija ženskog i muških vokala donosi originalne muzičke aranžmane svetskih i domaćih autora.

Osim Old Hat Orchestra na čak 10 balkona nastupiće oko 30 muzičara. Solo, duo, trio sastavi i kvarteti sa balkona u ulici Kralјa Petra, publici će prirediti jedinstven jam sešion na otvorenom! Tačno od 18 časova program na balkonima će upotpuniti Gitart+, Milorad Ružić Lule - Tajfuni, bluz duo Miki Almaši i Siniša Malešević, Aleks, The Hat Matters, duo Bole i Nenad, duvački sastav iz Zrenjanina. Propratni program za decu izvodiće Aleksandar Carić Car.

Program Veče uličnih svirača podržao je Grad Sombor u organizaciji Kulturnog centra Laza Kostić iz Sombora i Umetničke asocijacije Inboks.

Izvor: dnevnik.rs

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti