utorak, 21 jun 2022 08:04

Jokić blista od sreće na hipodromu: Grlo iz štale Drim Kečer pobednik "Trke za pehar Grada Sombora"

Srpski košarkaš je posle dvostruke MVP titule, ostvario veliki uspeh i na trkačkoj stazi

Na Gradskom hipodromu u Somboru u organizaciji Konjičkog kluba "Vojvođanin" proteklog vikenda održan je Prvi trkački dan u 2022. godini.

Održano je ukupno 9 trka, a mnogobrojna publika na hipodromu sa nestrpljenjem je očekivala najprestižniju, 21. „Trku za pehar grada Sombora“ u kojoj je učestvovalo šest jednoprežnih kasačkih grla preko tri godine starosti.

Kako prenosi portal vojvodinauzivo.rs , baš kao i prošle godine, najbrže je bilo grlo Breno Laumar (Brenoo Laumar) iz štale Drim kečer (Dream catcher), sa vozačem Alesandrom Gočiadorom (Alessandro Gocciadoro), a pehar je pobedniku uručio gradonačelnik Sombora Antonio Ratković. Naravno, mnogo razloga za ponos imao je vlasnik štale Drim kečer, dvostruki MVP NBA lige i jedan od najboljih košarkaša sveta, Nikola Jokić koji je pomno pratio svaku od trka. Srpski košarkaš, inače veliki ljubitelj konja, nije skidao osmeh sa lica, i posebno je uživao u velikom uspehu.

Ovogodišnji Prvi trkački dan je imao i internacionalni karakter, pošto su pored pobedničkog jahača iz Italije, učešće uzeli i jahači iz Republike Mađarske.

Da podsetimo, Nikola Jokić je ove godine obradovao i sve košarkaške navijače pošto je posle kraćeg odmora u rodnom Somboru objavio da će igrati za reprezentaciju na predstojećem Evropskom prvenstvu.

izvor:telegraf.rs

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti