utorak, 24 maj 2022 04:49

Završena fasada zgrade Crvenog krsta u Somboru

SOMBOR - Zgrada Crvenog krsta u Somboru, koja je građena od 1996. do 2000. godine, nakon više od 20 godina dobila je svoj konačan izgled. Tokom aprila i maja urađena je kompletna fasada.video icon
Pored fasade zamenjena je i PVC stolarija na servisu za podršku roditeljstva. Grad Sombor izdvojio je iz budžeta 3 miliona dinara za potrebe ovih radova.

"Odnos lokalne samouprave i organizacije Crvenog krsta mora biti svojevrsna simbioza jer smo zajednički angažovani na poslu otklanjanja patnje u kojoj se nalaze naši sugradjani", rekao je predsednik Crvenog krsta Vojvodine Dejan Ukropina.

"Gradjevinski radovi koji traju već nekoliko decenija, konačno su privedeni kraju. Dobili smo fasadu koja se arhitektonski uklapa u prostor ove ulice i sija u punom sjaju", kazao je rekao je predsednik Crvenog krsta Sombor Miloš Petrović.

"Mislim da je ovo kruna uspeha u 2022. godini u saradnji Grada Sombora i Crvenog krsta. Svakako se ovde nećemo zaustaviti i dalje ćemo imati zajedničke projekte, napomenuo je gradonačelnik Sombora Antonio Ratković.

Najavljeno je da će i sledeće godine Grad Sombor opredeliti sredstva za novu kapiju i parking mesta.

izvor:rtv.rs

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti