sreda, 12 januar 2022 08:15

SEDNICA GRADSKOG VEĆA: SPREMAN GODIŠNJI PLAN ZA RASPISIVANJE JAVNIH KONKURSA

Gradsko veće grada Sombora održalo je danas 80. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo četrnaest tačaka.

Članovi Gradskog veća prihvatili su Godišnji plan raspisivanja javnih konkursa koji su od javnog interesa za Grad Sombor u 2022. godini, kao i predloge za raspisivanje javnih konkursa za  finansiranje i sufinansiranje u oblasti sporta; projekata, programa i manifestacija u kulturi; programa i projekata udruženja iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite, kao i za realizaciju Lokalnog akcionog plana za decu u 2022. godini. Ova četiri javna konkursa biće objavljena u petak, 14. januara, na zvaničnom sajtu Grada Sombora, kao i u „Somborskim novinama“, a uskoro se očekuje i raspisivanje ostalih gradskih konkursa.

Gradsko veće prihvatilo je predlog za donošenje pravilnika u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu i Odlukom o budžetu Grada Sombora za 2022. godinu, kojima se regulišu postupci donošenja i izmena finansijskih planova direktnih i indirektnih korisnika budžeta grada; način korišćenja sredstava sa podračuna, odnosno računa Konsolidovanog računa trezora grada Sombora; način i postupak prenosa neutrošenih budžetskih sredstava na račun izvršenja budžeta grada Sombora za 2022. godinu, a prihvaćeni su  i finansijski planovi iz oblasti društvenih delatnosti za 2022. godinu.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.