subota, 01 januar 2022 07:33

JEZIVI DETALJI POKOLJA U SOMBORU: Ženu i ćerke zaklao na spavanju, tela dovukao u hodnik i spalio

Prema prvim i nezvaničnim detaljima iz istrage o trostrukom ubistvu i samoubistvu, koje se juče dogodilo u Somboru, sumnja se da je Zdravko Goranović (59) ženu Mirjanu (55) i ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15) ubio na spavanju, posle čega je tela dovukao u hodnik i spalio ih, saznaje Kurir!

Naš izvor kaže da su tela majke i ćerki zatečena u prvoj, ulaznoj prostoriji kuće i bila su potpuno ugljenisana, do neprepoznatljivosti.

- Ne isključuje se ni mogućnost da su Mirjana, Anastasija i Anabela ubijene na spavanju, pa da ih je onda Zdravko preneo do hodnika kuće, gde je izazvao požar - kaže izvor i nastavlja:

- Pretpostavlja se da je u pitanju ovaj scenario, jer da je Zdravko prvo napao ženu, ćerke, koje su bile u kući, probale bi da je odbrane ili bi pobegle da se spasu. Ovo su samo pretpostavke, jer su tela skroz ugljenisana , a kuća je spaljena.

Prema rečima našeg sagovornika, sva četiri tela poslata su na obdukciju.

- Nije utvrđeno čime su Mirjana, Anastasija i Anabela ubijene, ali, s obzirom na to da je u džepu ubice nađen nož i da su mu ruke bile krvave, najverovatnije je da ih je sve tri zaklao - dodaje izvor.

izvor:blic.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • BELA PITA

    Deserti 20. 01. 2022.

    BELA PITA Za nas je bela pita oduvek bila limun pita. Ovaj kolač takvog pamtim i takvog želim da ga pamtim. Divne tanke korice[…]

    Read more...