petak, 26 novembar 2021 07:22

USVOJENA ODLUKA O USPOSTAVLJANJU MEĐUOPŠTINSKE SARADNJE NA OSNIVANJU REGIONALNOG CENTRA ZA UPRAVLJANJE OTPADOM

 

U Svečanoj sali zgrade Županije danas je održana četrnaesta sednica Skupštine grada Sombora. Sednicom je predsedavao Zoran Rus, a odbornici su odlučivali o 11 tačaka dnevnog reda.

 Između ostalog, Skupština grada usvojila je Odluku o uspostavljanju međuopštinske saradnje grada Sombora, opštine Kula, opštine Odžaci, opštine Apatin i opštine Bač i Odluku o usvajanju ugovora o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća „Regionalni centar za upravljanje otpadom Rančevo“. Udruženim snagama ovih pet lokalnih samouprava uspostaviće jedan zajednički centar za upravljanje otpadom, koji će zahvaljujući savremenim metodama i uz racionalno korišćenje resursa, svojim radom direktno uticati na zaštitu životne sredine čitavog regiona. Centar za upravljanje otpadom omogućiće da se najveći deo komunalnog otpada preradi i ponovo iskoristi.

 Na četrnaestoj sednici Skupština grada Sombora imenovala je Jasminu Bobić za direktorku JKP „Vodokanal“ Sombor, Gordanu Vulović za direktorku JKP „Parking servis Sombor“ Sombor, Dejana Kubatova za direktora JKP „Vodovod“ Bezdan i Đurađa Milanovića za direktora JKP „Energana“ Sombor.

Slobodno vreme

Lifestyle

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.