sreda, 24 novembar 2021 07:13

„UNAPREDIMO SPORT U VOJVODINI“ SASTANAK ODRŽAN U SOMBORU

U okviru projekta „Unapredimo sport u Vojvodini“ u Velikoj sali zgrade „Županije“ održan je radni sastanak u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Na sastanku su učestvovali su podsekretarka Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Aranka Binder, viši savetnik za razvoj neolimpijskog, školskog, univerzitetskog i rekreativnog sporta Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Branko Vujović, samostalni savetnik za razvoj olimpijskog, paraolimpijskog sporta i međunarodnih takmičenja Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dr Milorad Dokmanac, članica Gradskog veća grada Sombora za oblast omladine, dece, sporta i zdravstva Antonija Nađ Kosanović, kao i predstavnici sportskih saveza i predstavnici lokalnih samouprava koji su zaduženi za oblast sporta iz Kule, Apatina, Odžaka i Sombora.

Učesnici sastanka razgovarali su o propisima, inspekcijskom nadzoru i saradnji republičkih, pokrajinskih i lokalnih institucija u oblasti sporta. Sastanak je predstavio iskustva lokalnih samouprava i primere dobre prakse, a sve u svrhu definisanja prioriteta i pravaca daljeg delovanja u kreiranju programa razvoja sporta na lokalnom nivou u skladu sa potrebama i interesima građana.

 

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Kinder toblerone

    Deserti 26. 11. 2021.

    Kinder toblerone Za kinder toblerone masa je ista kao kod rafaelo kuglice do dodavanja kokosa. Izuzimamo ga i dodajemo čokoladu. Divan ukus, drugačiji od[…]

    Read more...