ponedeljak, 25 oktobar 2021 08:04

Žetva medalja u Somboru

 

Atletičarka Novog Pazara Saima Murić pobedila je u nadmetanju starijih pionirki na Prvenstvu Srbije u krosu u Somboru, koji je istovremeno bio i poslednji kros iz ovogodišnje RTS serije, a drugo mesto pripalo je njenoj klupskoj koleginici Mejri Mehmedović, što je Novopazarkama donelo ekipni trijumf u tom uzrastu.

Jahja Zukorlić bio je prvi, dok je Samed Hadžić završio kao treći kod starijih pionira, a pobede su zabeležili i Aldin Ćatović kod učenika osmih razreda osnovnih škola, Aiša Tahirović u dve godine mlađem uzrastu i Ahmed Zukorlić u konkurenciji prvih razreda osnovnih škola, ispred drugoplasiranog Mehmeda Mušovića.

Medina Mekić trijumfovala je u trci učenica četvrtih razreda osnovnih škola, dok su drugo, treće i četvrto mesto u toj starosnoj kategoriji zauzele Saida Mušović, Umeja Bogućanin i Aiša Zukorlić.

Nikola Mijailović bio je drugi mlađi junior na 5.000 metara, što je pošlo za rukom i Aiši Tahirović kod mlađih pionirki, kao i ženskoj ekipi Novog Pazara u tom uzrastu i Saidu Mušoviću u trci učenika drugih razreda osnovnih škola.

Nerma Čebović zauzela je treće mesto u odmeravanju snaga učenica trećih razreda osnovnih škola.

izvor:sandzakhaber.net

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • BELA PITA

    Deserti 20. 01. 2022.

    BELA PITA Za nas je bela pita oduvek bila limun pita. Ovaj kolač takvog pamtim i takvog želim da ga pamtim. Divne tanke korice[…]

    Read more...