ponedeljak, 11 oktobar 2021 07:58

"Prevencija diskriminacije" - obuka za vršnjačke edukatore Sombora

SOMBOR - Somborski edukativni centar poziva mlade iz tog grada i okolnih sela, koji imaju između 15 i 30 godina da se prijave na obuku za vršnjačke edukatore za prevenciju diskriminacije.
Obuka je besplatna, a rok za prijavu je utorak, 12. oktobar, kaže za naš Radio Srđan Vlaškalić, izvršni direktor Somborskog edukativnog centra i dodaje da je Centar jedan od partnera Grada u projektu nazvanom „Lokalna zajednica u službi ličnog i socijalnog razvoja mladih u Somboru“.

Mladi koji su zainetresovani da postanu vršnjački edukatori treba da popune formular koji se nalazi na sajtu Somborskog edukativnog centra set.org.rs.

"Obuke se realizuju u terminima od 15. do 17. oktobra i od 29. do 30. oktobra, dakle dva modula po tri dana, na kojima su obezbeđeni obroci i materijal za rad i nakon te obuke, maldi koji budu prošli taj trening će zajedno sa mentorima biti podržani da osmisle scenarija za radionice koje će biti u novembru realizovane po srednjim školama u Somboru na temu "Prevencija diskriminacije", u parovima" rekao je Vlaškalić.

Obuka je besplatna odnosno finansira ga Ministarstvo omladine i sporta zajedno sa lokalnim partnerima.

izvor:rtv.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • KOLAČ JAJE NA OKO

    Deserti 18. 10. 2021.

    KOLAČ JAJE NA OKO Uskršnja nedelja nam počinje ovim receptom! Pripremila sam vam nekoliko jednostavnih recepata za koje vam neće trebati mnogo vremena, ali biće i[…]

    Read more...