subota, 02 oktobar 2021 07:30

UČITELJI SU NAM PREKO POTREBNI: Pokrajinski sekretar sa studentima u Somboru

 

POKRAJINSKI sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Zoran Milošević povodom početka nove akademske godine pozdravio je studente Pedagoškog fakulteta u Somboru, koji pripada Univerzitetu u Novom Sadu.
УЧИТЕЉИ СУ НАМ ПРЕКО ПОТРЕБНИ: Покрајински секретар са студентима у СомборуFoto J. Bekić
-Doći na Pedagoški fakultet nije samo suočavanje sa impozantnom istorijom, nego pre svega sa izvesnom budućnošću. Učitelji, kao i roditelji, jesu nešto što će nam i u ovom ali i u sledećem veku biti i te kako potrebno – poručio je sekretar Milošević. - Verujem da će u uslovima pandemije, ali i transformaciji društva koje se sve više okreće pragmatičnim idejama, da dolazi vreme onih humanističkih vrednosti koje zapravo i temelje nas da gradimo jednu sigurnu budućnost.

Pedagoški fakultet u Somboru je visokoobrazovna institucija koja čuva tradiciju obrazovanja učitelja kod Srba od 1778. godine, kada je Avram Mrazović osnovao „Normu“. Danas Pedagoški fakultet studira 500 studenata, od čega je 60 brucoša.

izvor:novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.