sreda, 22 septembar 2021 07:59

DIREKTOR RGZ: Sombor je moderan grad sa rukovodstvom koje digitalno razmišlja

Danas je Sombor posetio direktor Republičkog geodetskog zavoda Mr Borko Drašković i održao sastanak sa predstavnicima Zapadnobačkog okruga, čiji je domaćin bio gradonačelnik Sombora Antonio Ratković.

Razgovaralo se o mnogim temama, ali je, po rečima gradonačelnika Ratkovića, digitalizacija zemljišne administracije jedna od najvažnijih:”Svakako da smo prijatno iznenađeni informacijama koje smo dobili, da što se tiče procesa digitalizacije zemljišne administracije Sombor i ceo okrug idu u jako dobrom pravcu. Svakako da mi nastavljamo i dalje da radimo na tom polju”, rekao je gradonačelnik i dodao da je Grad Sombor, što se tiče korišćenja elektronskih usluga Katastra, jedan od najboljih gradova u Srbiji.


Direktor Republičkog geodetskog zavoda Mr Borko Drašković, izjavio je da je uvek prijatno doći u Sombor, pogotovo kada je i povod lep:”Uvek je zadovoljstvo doći u Sombor, a danas naročito, zato što smo danas mogli da vidimo da je Grad Sombor jedan grad vrlo moderan sa rukovodstvom koje digitalno razmišlja i koji ima odličnu digitalnu komunikaciju sa RGZ”.

Sastanku su prisustvovli još i načelnik ZBO Goran Nonković, kao i predstavnici opština Apatin i Kula.

izvor: kurir.rs

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti