sreda, 22 septembar 2021 07:59

DIREKTOR RGZ: Sombor je moderan grad sa rukovodstvom koje digitalno razmišlja

Danas je Sombor posetio direktor Republičkog geodetskog zavoda Mr Borko Drašković i održao sastanak sa predstavnicima Zapadnobačkog okruga, čiji je domaćin bio gradonačelnik Sombora Antonio Ratković.

Razgovaralo se o mnogim temama, ali je, po rečima gradonačelnika Ratkovića, digitalizacija zemljišne administracije jedna od najvažnijih:”Svakako da smo prijatno iznenađeni informacijama koje smo dobili, da što se tiče procesa digitalizacije zemljišne administracije Sombor i ceo okrug idu u jako dobrom pravcu. Svakako da mi nastavljamo i dalje da radimo na tom polju”, rekao je gradonačelnik i dodao da je Grad Sombor, što se tiče korišćenja elektronskih usluga Katastra, jedan od najboljih gradova u Srbiji.


Direktor Republičkog geodetskog zavoda Mr Borko Drašković, izjavio je da je uvek prijatno doći u Sombor, pogotovo kada je i povod lep:”Uvek je zadovoljstvo doći u Sombor, a danas naročito, zato što smo danas mogli da vidimo da je Grad Sombor jedan grad vrlo moderan sa rukovodstvom koje digitalno razmišlja i koji ima odličnu digitalnu komunikaciju sa RGZ”.

Sastanku su prisustvovli još i načelnik ZBO Goran Nonković, kao i predstavnici opština Apatin i Kula.

izvor: kurir.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • KOLAČ JAJE NA OKO

    Deserti 18. 10. 2021.

    KOLAČ JAJE NA OKO Uskršnja nedelja nam počinje ovim receptom! Pripremila sam vam nekoliko jednostavnih recepata za koje vam neće trebati mnogo vremena, ali biće i[…]

    Read more...