ponedeljak, 20 septembar 2021 08:41

SOMBORCI VIDELI 10 SPEKTAKULARNIH MMA BORBI

 

Sinoć je u Sportskoj hali Mostonga u Somboru održan najveći borilački spektakl u regionu, 35. po redu SBC (Serbian Battle Campionship). Veliki broj ljubitelja MMA borbi imao je priliku da na delu vidi velika svetska imena iz Rusije, Italije, Hrvatske, BiH, Brazila, kao i najistaknutija imena domaće MMA scene.

Na programu je bilo deset borbi, a pobednici su u svojim kategorijama Miloš Francuski, Leon Krajačić, Nikola “Yakuza” Drljača, Grigorij Mišin, Danijel Špoljarić, Nikolay Nikitenko, Stevan Jarić, Dževad Muftić, Yakov Ekimov, dok je u glavnoj borbi večeri, tehničkim nokautom u drugoj rundi, pobedu odneo Viktor Kolesnik, savladavši brazilskog borca Vilijama Diasa.

 Organizatori ovogodišnjeg SBC turnira u Somboru su istakli veliko zadovoljstvo dobrim odzivom somborske publike, kao i sjajnu saradnju sa lokalnom samoupravom, koja je, kao i uvek do sada, prepoznala atraktivnost i važnost ovakvog jednog spektakla i pomogla oko organizacije.

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • KOLAČ JAJE NA OKO

    Deserti 18. 10. 2021.

    KOLAČ JAJE NA OKO Uskršnja nedelja nam počinje ovim receptom! Pripremila sam vam nekoliko jednostavnih recepata za koje vam neće trebati mnogo vremena, ali biće i[…]

    Read more...