Sombor za finale auto kros discipline Sombor za finale auto kros discipline
subota, 18 septembar 2021 06:52

Sombor za finale auto kros discipline

Trećeg vikenda septembra AMSK „025“ na periferiji Sombora organizovaće finalno takmičenje auto kros discipline koje će se bodovati za nacionalni šampionat Srbje i otvoreno prvenstvo Srbije.

„Nagrada Sombora 2021“ okupiće više od 60 takmičara u svim raspisanim klasama sa licenacama Sportskog auto karting saveza Srbije, sa mogućnošću učestvovanja takmičara iz zemalja u okruženju.

Subota od ranih prepodnevnih sati predviđa tehnički prijem i verifikaciju takmičara. Od 11 do 12 sati biće održan slobodan trening bez merenja vremena. U 12.15 časova počinju zvanični treninzi o klasama. U 17 sati je zakazana prva kvalifikaciona trka.

Nedeljni takmičarski program počinje u 8.30 sati drugom kvalifikacionom trkom, da bi dva sata kasnije startovala treća trka. Polufinalna vožnja zakazana za 13 časova, a finalana u 14 sati. Svečano proglašenje i dodela nagrada biće upriličeni u 16. 30 časova.

Izvor: Plumrace.com

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • KOLAČ JAJE NA OKO

    Deserti 18. 10. 2021.

    KOLAČ JAJE NA OKO Uskršnja nedelja nam počinje ovim receptom! Pripremila sam vam nekoliko jednostavnih recepata za koje vam neće trebati mnogo vremena, ali biće i[…]

    Read more...