Damjana Perenčević u dva dana na dva pobednička postolja! Damjana Perenčević u dva dana na dva pobednička postolja!
ponedeljak, 13 septembar 2021 07:56

Damjana Perenčević u dva dana na dva pobednička postolja!

U subotu 11. septembra 2021. godine održano je peto izdanje Kostolac Viminacijum polumaratona popularno nazvanog ‘’trka legionara’’. Ovogodišnje izdanje trke bilo je i državno prvenstvo u polumaratonu. Pored trke na 21 kilometar održana je i trka na 10 kilometara na kojoj je učešće uzela i mlada članica Atletsko rekreativnog kluba ‘’Somaraton’’ iz Sombora Damjana Perenčević koje je nastavila seriju sjajnih rezultata istrčavši treće mesto od 115 finišerki koje su istrčale trku. Još jedno pobedničko postolje za Damjanu je svakako najava nastavka dobrih rezultata u jesenjem delu sezone.

U nedelju 12. septembra u Bačkoj Topoli održano je 12. izdanje memorijalne trke ‘’Pal Skenderović’’ u dužini od 13 kilometara na relaciji Bačka Topola – Bajša – Bačka Topola. Pobednica trke u ženskoj konkurenciji bila je članica Ark ‘’Somaraton’’ Sombor Damjana Perenčević koja je samo nastavila sjajan tempo iz Kostlca gde je dan ranije istrčala treće mesto. Prvo mesto u svojoj starsnoj kategoriji istrčala je Snežana Radović, drugo mesto Arpad Šarkezi koji je bio i najstariji učesnik trke, dok su Zoran Nikolić i Tijana Odobašić istrčali treća mesta u svojim starosnim kategorijama. Trku u Bačkoj Topoli istrčali su i Ilija Zvekanov, Bogdan Nikolić i Boško Jerković.

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ljudi se suočavaju sa finansijskim izazovima u određenim periodima svog života. Bilo da se radi o neočekivanim tro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.