petak, 10 septembar 2021 07:17

Dodela bespovratnih sredstava za žene u okviru projekta „Ako može ona- mogu i ja“

Lokalna akciona grupa „Panonski fijaker“, u partnerstvu sa lokalnom samoupravom grada Sombora, potpisala je ugovor sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiju za sticanje finansijske podrške za realizaciju projekta „Ako može ona- mogu i ja“.

Cilj projekta je dodela finansijskih grantova i podizanje opšte svesti žena o važnosti unapređenja preduzetništva, uticaj iste na natalitet, kao i podizanje opšte informisanosti o potrebama za unapređenje lokalne infrastrukture u službi ženskog preduzetništva. Kroz projekat će se finansirati 10 grantova za udruženja žena, preduzetnice, ili pravna lica koja zastupaju žene na teritoriji Sombora i Apatina.

Javni poziv se otvara 20.09.2021. godine, a sredstva su namenjena za nabavku mašina/opreme/softvera ili sticanje nematerijalne imovine, pravilnik i potrebna dokumentacija može da se preuzme na sajtu lag-panonskifijaker.rs ili lično u kancelariji na adresi Laze Kostića broj 5 u Somboru. Za sve dodatne informacije možete da pozovete kontakt telefon 065 2320 620 ili putem mejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti