Prijava Registracija

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
U subotu 24. oktobra drugi Humanitarni bazar u Somboru U subotu 24. oktobra drugi Humanitarni bazar u Somboru
petak, 23 oktobar 2020 07:02

U subotu 24. oktobra drugi Humanitarni bazar u Somboru

Drugi somborski humanitarni bazar, pod sloganom „Malo pruži, život produži” biće održan u subotu, 24. oktobra na glavnoj ulici.

Ovoga puta prikupljaju se sredstva za Anastaziju Kostić koja ima četiri godine boluje od cerebralne paralize, epilepsije i slabovidosti, ne može da hoda ni da govori. Neophodna su joj razna pomagala i novčana sredstva za operaciju, odlazak u inostranstvo i banjsku rehabilitaciju.

Bazar će trajati od 10 do 13 sati, a u pratećem programu predviđeno je fotografisanje, mađioničar, tombola, promocija zdravlja, muzički program, oslikavanje lica, radionica za decu sa glumcima…

„Pozivamo Vas da nam se pridružite i da joj zajedničkim snagama pomognemo i olakšamo život. Mnogo divnih ljudi, preduzetnika i ugostitelja se već uključilo donirajući svoje usluge i proizvode. Molimo sve zainteresovane firme, ugostitelje, salone, radnje, preduzetnike i pojedince koji bi želeli da pomognu i daju svoj doprinos da nam se jave. Potrebne su i donacije polovnih igračaka, slagalica i dečijih knjiga“, saopštili su organizatori na fejsbuk eventu.

Svi koji su sprečeni da dođu na bazar mogu poslati SMS poruku sa tekstom 764 na broj 3030.

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti

Saveti šefova kuhinje