ponedeljak, 05 april 2021 07:12

Radnički 1912 – Radnički (Zr) 4:2: Goleada u drugom delu meča

 

Fudbaleri Radničkog 1912 upisali su nova tri boda u prvenstvu Srpske lige Vojvodine. U subotu su ugostili imenjaka iz Zrenjanina. Iako su u prvom poluvremenu propustili nekoliko izglednih prilika na odmor se otišli bez golova. U nastavku meču viđeno je šest pogodala. Domaći su poveli već u prvom napadu nastavka. Dučić dao precizan pas do Milisavljevića koji sprintom dolazi u kazneni prostor i rutinski matira golmana Bačka. Tri minuta kasnije Antunić je povećao prednost svog tima. Nakon gola Somborci su neshvatljivo stali što su Zrenjaninci iskoristili i polako preuzeli inicijativu na terenu i preko Kovačevića su poravnali rezultat. Prvo su u 64. minutu smanjili nakon kornera i gužve u petercu domaće ekipe, dok su devet minuta pre odlaska na odmor odlično izveli kontru za poravnanje rezultata.

Ipak, to im nije bilo dovoljno za nešto više u ovom meču, pošto su domaći odlično uzvratili. Šveljo sa penaltika povisio na 3:2, da bi u poslednjim trenucima meča Avdić potvrdio pobedu fantastičnim udarcem sa ivice kaznenog prostora.

Drugi naš predstavnik u ovom rangu pretrpeo je katastrofu na gostovanju u Kuli.

Nakon izjednačenog prvog poluvremena u kojem su mreže mirovale u nastavku susreta viđeno je čak šest golova u mreži golmana Bulovića. Kako nezvanično saznajemo nakon ovog debakla klub je napustio trener Žarko Jokanović. Narednog vikenda Sloga bi trebala ugostiti Dunav iz Starih Banovaca. Sa druge strane Radnički 1912 gostuje u Bečeju.

Radnički 1912 – Radnički (Zr) 4:2 (0:0)

Strelci: Milisavljević, Antunić, Šveljo, Avdić (Radnički 1912). Kovačević 2 (Radnički Zr).

Žuti kartoni: Šveljo, Slavuljica, Stojaković (Radnički 1912). Pavlov, Ćušić, Jankov, Bačvanski, Runjevac (Radnički Zr).

Radnički 1912: Pehilj, Tomić, Unković, Dučić, Šveljo, Slavuljica, Pjošta (Milisavljević), Stojaković, Despotović (Goranović), Radovanović (Avdić), Antunić.

Radnički (Zr): Bačko, Ćušić (Jankov), Sarić, Baroševčić, Vukoje (Padejski), Kovačević, Pavlov (Pavković), Bačvanski, Gajilović, Turkulj, Runjevac.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.