Somborska bolnica počela vakcinaciju građana RTV (Jaroslav Pap)
petak, 19 februar 2021 06:09

Somborska bolnica počela vakcinaciju građana

Opšta bolnica “dr Radivoj Simonović” u Somboru postala je punkt za masovnu imunizaciju građana, a danas je 100 građana primilo prvu dozu vakcine protiv virusa Kovid – 19, u prostorijama dnevne bolnice koja se nalazi na Apatinskom putu.

“Danas smo krenuli sa vakcinacijom od 11 časova, spisak prvih 100 građana dobili smo sinoć od Euprave, a imunizacija se obavlja vakcinom proizvođača Sinofarm. I dalje na Kovid odeljenju imamo pacijente koji se leče, a trenutno ih je dvadeset koji zahtevaju bolničko lečenje”, rekao je za RTV dr Dragan Rastović, direktor somborske bolnice.

Za masovnu imunizaciju građana somborska bolnica je tokom prethodnog vikenda dobila 1.500 doza sinofarmovih vakcina.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.