nedelja, 14 februar 2021 08:47

KULTURNI CENTAR „LAZA KOSTIĆ“ U SOMBORU: Prva izložba Cvete Šebez

U KULTURNOM centru „Laza Kostić“ u Somboru u toku je izložba deset radova rađenih akrilnim bojama mlade autorke Cvete Šebez iz Beograda.
Izložba „Dragi dnevniče“ se bavi mentalnom higijenom uma sa posebnim fokusom na ispitivanju novonastale situacije izazvane pandemijom korona virusa u kojoj se čitav svet nalazi.Vođenje dnevnika jedan je od načina na koji pojedinac može spoznati sebe,svoju psihu,osećanja.

Kako je rekla umetnica Šebez radovi su upravo nastali na taj način, vođenjem „ilustrovanog dnevnika“,u toku vanrednog stanja. Ovo je njena prva samostalna izložba, a biće otvorena do 27.februara.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.