Potpisani ugovori sa studentima stipendistima grada Sombora Potpisani ugovori sa studentima stipendistima grada Sombora
ponedeljak, 18 januar 2021 06:29

Potpisani ugovori sa studentima stipendistima grada Sombora

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković potpisao je danas ugovore sa studentima koje će Grad Sombor stipendirati tokom školske 2020/2021. godine.

Tokom obraćanja prisutnim studentima gradonačelnik je istakao da je stipendija lep podsticaj za svakog studenta, da uz podršku svog grada, sa još više energije i poleta nastave ka ispunjenju svojih akademskih ciljeva.

„Sa ponosom vam dodeljujemo ove stipendije kao podsticaj za ulažen napor u obrazovanje i usavršavanje, jer to prepoznajemo kao ulaganje u našu zajedničku budućnost. Grad je uprkos okolnostima u protekloj godini uspeo da nagradi đake generacije osnovnih i srednjih škola, ali i prosvetne radnike kojima smo dodelili tradicionalno priznanje Avram Mrazović. Time želimo da naglasimo da je obrazovanje za nas jedan od glavnih prioriteta i zato nastavljamo sa ulaganjima, pre svega u vaše znanje. Nastojaćemo da i u narednom periodu povećamo kako broj gradskih stipendija, tako i njihov novčani iznos“ poručio je Ratković studentima.

Grad Sombor stipendije dodeljuje od 2015. godine, a školske 2020/2021. godine podršku grada imaće 35 studenata. Stipendisti će tokom 10 meseci primati po 12.000,00 dinara.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.