KRVOLOČAN NAPAD Pas lutalica u Somboru rastrgao pudlu kojoj NIJE BILO SPASA (VIDEO) Pas lutalica u Somboru rastrgao pudlu
sreda, 19 avgust 2020 07:36

KRVOLOČAN NAPAD Pas lutalica u Somboru rastrgao pudlu kojoj NIJE BILO SPASA (VIDEO)

Dramatična situacija dogodila se ovog jutra u blizini Narodnog pozorišta Sombor kada je pas lutalica napao pudlu, koju uznemirena vlasnica nije uspela da odbrani.

Kako pričaju žitelji Sombora, pas je uleteo u obližnji kafić za mačkom, a pri izlasku, nakon što je nije uhvatio, nasrnuo je na pudlu koja se nalazila u blizini. Prepadnuta vlasnica pokušala je psa da otera udarajući ga kišobranom, ali on nije odustajao.

- Pas je imao ogrlicu, ali je vidno mršav i izgleda kao da je već neko vreme na ulici. Bilo da se radi o lutalici ili o neodgovornom vlasniku, vreme je da se nešto uradi povodom toga - kaže za "Blic" uznemirena žiteljka Sombora.


Pas lutalica koji je rastrgao pudlu

Ona navodi da u ovom gradu ima dosta lutalica o kojima niko ne brine, te da ih ni ne sterilišu.

Vlasnica pudle je svog psa odvela veterinaru, ali pudla nije uspela da preživi napad psa koji ju je agresivno vukao po ulici.

Građani sombora, besni zbog ovakve situacije pronašli su vlasnika psa, ali nije poznato da li on pušta psa da luta gradom ili ga je u potpunosti izbacio na ulicu.

Na društvenoj mreži Fejsbuk oglasio se i vlasnik pudle, koji je naveo da je psa u žetnju izvodila majka njegove žene, a da je lutalica trenutno u azilu za pse.

"Pudla koja je zverski rastrgnuta je od moje suprge, žena koja je na snimku je njena majka koja je izvodila psa dok je boravio u Somboru. Pas koji je rastrgnuo pudlu je uhvaćen i nalazi se u azilu. Nije čipovan. Žena s enalazi u delirijumu posle nastale situacije i mi sa njom, jer je bas bio član naše familije, voljeni kućni ljubimac. Biće podnete tužbe odgovornima za to što se ovakav pas žena ulicama - napisao je on.

Zasad nije poznato da li je ovaj incident prijavljen nadležnim organima, kao ni da li je pas lutalica uhvaćen.

Izvor: Blic.rs

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti