Prijava Registracija

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Rekonstruisana sportska ambulanta u Somboru: Savremeni uslovi za pregled i rehabilitaciju sportista Rekonstruisana sportska ambulanta u Somboru: Savremeni uslovi za pregled i rehabilitaciju sportista
četvrtak, 03 decembar 2020 06:26

Rekonstruisana sportska ambulanta u Somboru: Savremeni uslovi za pregled i rehabilitaciju sportista

Sportska ambulanta od sada će, zahvaljujući savremenoj opremi, pružiti bolje uslove za obavljanje sportskih pregleda, kao i za rehabilitaciju više od 2000 somborskih sportista. U opremu je ukupno uloženo 1.000.000,00 dinara, sredstva su obezbeđena iz budžeta Grada, a samu javnu nabavku sproveo je Dom zdravlja „Dr Đorđe Lazić“.

Između ostalog, nabavljeni su nova vaga, dva aparata za merenje pritiska, slušalice, a prema rečima medicinskog osoblja, najznačajnije će uticati na rad novi EKG aparat, kombinovani aparat za elektroterapiju i ultrazvučni aparat.
Pored nove opreme, renovirane su i prostorije sportske ambulante. Uređeni su zidovi, podovi, stolarija i popravljene su električne instalacije. Za ove radove je izdvojeno 371.800, 00 din, što je obezbeđeno iz sredstava Sportskog centra „Soko“.

Renovirani prostor sportske ambulante obišli su i član Gradskog veća za oblast omladine, dece, sporta i zdravstva Antonija Nađ Kosanović, direktor Sportskog centra „Soko“ Darko Kosanović, kao i direktorka Doma zdravlja „Dr Đorđe Lazić“ dr Emeše Uri.

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti

Saveti šefova kuhinje