Prijava Registracija

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Nove mere somborskog Gradskog štaba: zatvara se bazen, obustavljeni treninzi Nove mere somborskog Gradskog štaba: zatvara se bazen, obustavljeni treninzi
sreda, 02 decembar 2020 07:19

Nove mere somborskog Gradskog štaba: zatvara se bazen, obustavljeni treninzi

Gradski Štab za vanredne situacije, na elektronskoj sednici koja je održana 1. decembra, doneo je nove mere za sprečavanje širenja bolesti kovid 19.

Nove naredbe produžavaju rok trajanja mera ograničenog radnog vremena do 18 časova za ugostitenjske objekte, trgovinske centre, bioskope, ustanove kulture i priređivače posebnih i klasičnih igara na sreću, a za prodavnice i druge maloprodajne trgovinske objekte do 21 čas.

Zabranjuje se rad bazena, spa i velnes centara, a obustavljeni su i treninzi kolektivnih sportova i sportova sa kontaktom. Rekreativni treninzi u zatvorenom i otvorenom prostoru dozvoljeni su za maksimalno 5 osoba, uključujući i trenera.

Vršiće se pojačana kontrola propisanih mera u svim vidovima javnog prevoza, a takođe će zajednički inspekcijski nadzor nastaviti sa pojačanom kontrolom svih mera, naročito u objektima koji su izuzeti od mere ograničenja radnog vremena, kao što su benzinske stanice, apoteke i objekti koji vrše dostavu hrane.

Sve naredbe koje je gradski Štab za vanredne situacije doneo 1. decembra dostupne su ovde.

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti

Saveti šefova kuhinje