Nove mere Gradskog štaba: Regulisan rad sportskih objekata, na sahranama dozvoljeno prisustvo maksimalno 10 lica Nove mere Gradskog štaba u Somboru
petak, 27 novembar 2020 07:27

Nove mere Gradskog štaba: Regulisan rad sportskih objekata, na sahranama dozvoljeno prisustvo maksimalno 10 lica

Gradski Štab za vanredne situacije, na elektronskoj sednici održanoj 26. novembra, doneo je nove mere radi sprečavanja i suzbijanja zarazne bolesti kovid-19 kojima se reguliše rad sportskih objekata i sportskih klubova na teritoriji Grada Sombora.

Sportskim klubovima i drugim učesnicima u sistemu sporta nije više dozvoljeno da koriste sportske sale osnovnih i srednjih škola. Trenažni proces u prostoru Sportskog centra „Soko“ može da se održava uz pridržavanje svih mera ograničenja broja učesnika i mera lične zaštite.

Zatvoreni bazen će raditi sa kapacitetom do 30 posetilaca, uz mere koje su sprovođene kao i do sada.

Radno vreme teretana i fitnes centara ograničeno je tako da neće raditi od 18.00 do 7.00 časova narednog dana.

Takođe, broj lica koja mogu prisustvovati na sahrani ograničen je na 10.

Naredbe Štaba za vanredne situacije grada Sombora pogledajte ovde.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.