Intenzivni radovi na rekonstrukciji trotoara u naseljenim mestima i gradu Intenzivni radovi na rekonstrukciji trotoara u naseljenim mestima i gradu
sreda, 25 novembar 2020 06:13

Intenzivni radovi na rekonstrukciji trotoara u naseljenim mestima i gradu

U toku su radovi na rekonstrukciji dotrajalih trotoara u naseljenim mestima i samom gradu Somboru, za šta je Grad Sombor ove godine izdvojio preko 30 miliona dinara. U protekla dva meseca rekonstruisani su trotoari u Kljajićevu, Bezdanu, Bačkom Monoštoru, Čonoplji, Telečkoj i Svetozar Miletiću.

Proteklog vikenda radove na rekonstrukciji trotoara u Rastini i Gakovu obišao je gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, koji je tom prilikom najavio nastavak ulaganja u infrastrukturu te vrste.

„Do kraja godine očekuju se radovi u samom centu grada i svakako da ćemo i u 2021. u svakom naseljenom mestu kao i u gradu Somboru raditi na rekonstrukciji, kako dotrajalih trotoara, tako i na rekonstukciji opštinskih puteva“ istakao je gradonačelnik Ratković.

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.