POMOĆ POKRAJINE SOMBORSKOJ BOLNICI: Novi aparati za najugroženije pacijente POMOĆ POKRAJINE SOMBORSKOJ BOLNICI: Novi aparati za najugroženije pacijente
utorak, 17 novembar 2020 05:26

POMOĆ POKRAJINE SOMBORSKOJ BOLNICI: Novi aparati za najugroženije pacijente

OPŠTA bolnica Dr Radivoj Simonović u Somboru dobila je novu opremu za potrebe Odeljenja za anesteziju, reanimatologiju i intenzivnu terapiju.
Sredstva u iznosu od 3.400.000 dinara, za kupovinu jednog defibrilatora i pet monitora za intenzivno praćenje vitalno ugroženih pacijenata, odobrena su od strane Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo po konkursu.

Nabavkom savremenih monitora koji imaji sve neophodne parametre za praćenje vitalno ugroženih pacijenata i jednog defibrilatora,obezbeđeno je zbrinjavanje i praćenje najugroženijih pacijenata.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.