U somborskoj bolnici 83 zaposlena zaraženo korona virusom U somborskoj bolnici 83 zaposlena zaraženo korona virusom
ponedeljak, 16 novembar 2020 06:00

U somborskoj bolnici 83 zaposlena zaraženo korona virusom

Opšta bolnica „Dr Radivoj Simonović“ saopštila je da su 19 lekara, 51 medicinska sestra, tri administrativna radnika i 10 zaposlenih iz tehničke službe PCR pozitivni, što je 83 radnika OB Sombor zaraženo korona virusom.

Na Odeljenju za infektivne bolesti u OB Sombor, koja je u Kovid režimu, leči se osamnaest pacijenata zaraženih Kovidom - 19, a dva pacijenta su na respiratoru.

Prema poslednjem bolničkom izveštaju, u respiratornoj ambulanti pregledan je 51 pacijenata sa temperaturom i respiratornim simptomima, od kojih je 45 testirano na Kovid – 19, a od testiranih je kod 24 pacijenta ustanovljeno prisustvo virusa, dva pacijenta su primljena na lečenje, a 22 poslata u kućnu samoizolaciju.

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.