Somborski Boreli na prodaju: Vrednost Borelija procenjena na 56 miliona dinara Somborski Boreli na prodaju
ponedeljak, 16 novembar 2020 05:58

Somborski Boreli na prodaju: Vrednost Borelija procenjena na 56 miliona dinara

DP Boreli u stečaju iz Sombora oglasilo je prodaju nepokretne imovine javnim prikupljanjem ponuda.

Predmet prodaje je, kako se navodi u zvaničnoj dokumentaciji, nepokretna imovina stečajnog dužnika, nekadašnjeg poznatog proizvođača obuće, koji obuhvata glavnu i više pomoćnih zgrada.

Procenjena vrednost imovine iznosi 56.423.616 dinara i ona nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na bilo koji drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 16.12.2020. godine do 11:45 časova. Javno otvaranje ponuda održaće se istog dana u 12:00 časova u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, Beograd – Područna jedinica za stečaj u Novom Sadu, Bulevar Mihajla Pupina br.10, V sprat, Novi Sad, u prisustvu Komisije za otvaranje ponuda.

Stečajni upravnik je dužan da prihvati najvišu dostavljenu ponudu, ukoliko je ista iznad 50% od procenjene vrednosti predmeta prodaje. Ako najviša dostavljena ponuda iznosi manje od 50% od procenjene vrednosti predmeta prodaje, stečajni upravnik je dužan da pre prihvatanja takve ponude dobije saglasnost Odbora poverilaca.

Izvor: B92

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.