sreda, 27 mart 2024 06:12

U Somboru u toku „Mesec čistoće“ koji traje do 9. maja. Pogledajte spisak ulica.

Počela je akcija „Mesec čistoće“ tokom koje Javno komunalno preduzeće „Čistoća“, pod pokroviteljstvom Grada Sombora, prema utvrđenom rasporedu po ulicama, odnosi otpad iz domaćinstava. Akcija je počela 25. marta i trajaće do 9. maja, a radove prema današnjem rasporedu obišli su član Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicija Đorđe Zorić i direktor JKP „Čistoća“ Dragan Radojčić.

Tom prilikom, Radojčić je izjavio da je kao i prethodnih godina, akcija potpuno besplatna za naše sugrađane i dodao da se građani pridržavaju rasporeda odnošenja smeća koji se može pogledati na zvaničnom sajtu Grada Sombora, sajtu JKP „Čistoća“, kao i u Somborskim novinama.

„Zahvaljujući Gradu Somboru, kao i prethodnih godina, krenuli smo u akciju „Mesec čistoće“, gde građani o trošku Grada mogu da iznesu komunalni otpad, biorazgradivi otpad, granjevinu i deo građevinskog otpada. Ovom akcijom, obuhvaćeno je 350 ulica u gradu, a prema utvrđenom rasporedu će se one i čistiti. Apelujem na naše sugrađane da prilikom iznošenja komunalnog i ostalog otpada, taj otpad iznesu na mesta kojima mašine mogu lakše da pristupe i manipulišu. Zabranjeno je bacanje otpada u šančeve, uz bandere i na kolovoz“, rekao je Dragan Radojčić.

Raspored odnošenja otpada po ulicama možete da pogledate ovde.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.