sreda, 27 mart 2024 06:08

U toku obnova vrtića u Somboru

U Somboru se kontinuirano radi na uređenju postojećih i izgradnji novih objekata za potrebe proširenja kapaciteta vrtića u gradu i naseljenim mestima, te su u punom jeku radovi u vrtić „Andrej“ u Stanišiću i "Čigra" u Somboru.

U sklopu radova na uređenju vrtića „Andrej“, zamenjen je stari sistem grejanja ugradnjom novog, ekološki prihvatljivijeg sistema centralnog grejanja na gas, čime će se povećati ekonomičnost samog objekta i smanjiti zagađenje prostora i okoline.

U vrtiću „Čigra“ u Somboru je urađena sanacija radnih soba, kuhinje, holova, mokrih čvorova i fasade. Pored toga, u toku su radovi na opremanju dve nove prostorije, čime će se obezbediti mesto za još dve grupe mališana, a samim tim smanjiti i liste čekanja na usluge predškolske ustanove za naše sugrađane.

-Rešili smo višegodišnji problem grejanja u dečijem vrtiću „Andrej“ u Stanišiću, zamenom starog sistema novim grejanjem na gas, a ova investicija je iznosila 1,5 miliona dinara. Da vodimo računa i da su nam prioritet deca i ustanove obrazovanja, dokazuje i objekat u Šikari gde je kompletno adaptiran unutrašnji prostor i gde se proširuju kapaciteti, čime će se smanjiti lista čekanja za naše najmlađe polaznike što nam je i cilj, a za ove radove smo opredelili oko tri miliona dinara. Ovde nećemo stati. Nastavićemo da ulažemo i u druge objekte kako bi poboljšali uslove i podigli kvalitet usluga za naše sugrađane - rekla je zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.