ponedeljak, 12 februar 2024 15:20

Počela isporuka prve tranše prehrambenih paketa za socijalno ugroženo stanovništvo Sombora

Crveni krst Sombor počeo je sa isporukom prve tranše prehrambenih paketa u 2024. godini za socijalno ugroženo stanovništvo, na osnovu spiska koji je dostavio Centar za socijalni rad. Tim povodom, prostorije Crvenog krsta posetila je članica Gradskog veća za oblast socijalne zaštite Jovana Miljević koja je poručila da Grad Sombor vodi računa o svojim građanima i donira pomoć onima kojima je to potrebno.

Prvom tranšom obuhvaćeno je petnaest naseljenih mesta i salaša koji će dobiti 550 prehrambenih paketa koji sadrže po 2 kg pirinča, 2 kg pasulja, 1 kg kuhinjske soli, 3 kg šećera, 5 kg brašna, 5 pakovanja testenine, po 2 paketa graška i mahuna i po 3 paketa kokošje i goveđe supe, kao i 3 litre suncokretovog ulja.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Štitna žlezda je odgovorna za proizvodnju hormona koji regulišu vitalne telesne funkcije, a ako ne funkcioniše kako t...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.