sreda, 08 novembar 2023 07:07

Besplatno čipovanje i vakcinisanje pasa na teritoriji Sombora

Svi zainteresovani vlasnici pasa mogu do 1. decembra bez naknade da vakcinišu svoje lјubimce.

Vetrinarska stanica ,, Sombor “d.o.o. već treću godinu na teritoriji grada Sombora i naselјenih mesta, u skladu sa ugovorom skloplјenim sa Gradom Somborom, sprovodi akciju besplatnog čipovanja i vakcinacije vlasničkih pasa.

Pod pokrovitelјstvom Grada Sombora realizuje se i projekat ,,Prevencija besnila i zoonoza” koje prenose psi lutalice, te akcija “Uhvati – steriliši -pusti”.

Projekat je počeo u aprilu 2023.godine i do sada je 88 pasa sterilisano ili kastrirano.

Mera “Uhvati -steriliši-pusti” ima za cilј kontrolu reprodukcije pasa lutalica i napuštenih pasa. U realizaciji ovog programa učestvuju JKP ,,Ćistoća” Sombor zoohigijenska služba, Veterinarski specijalistički institut, Udruženje građana za zaštitu životne sredine i životinja ,,Nјuškice 025″ i Veterinarska stanica ,,Sombor” d.o.o.

Veterinarska stanica ,,Sombor” nalazi se na adresi Staparski put 37.

Radno vreme je svaki radni dan od 8 do 16 časova .

Više informacija može se dobiti na broj telefona : 025 /431-911

Slobodno vreme

Lifestyle

Popularna Kinder jaja, slatkiš je uz koji su odrastale generacije, a mnogima je ovo jaje od mlečne čokolade unutar kojeg...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.