utorak, 17 oktobar 2023 08:19

Sistemska deratizacija od 23. oktobra do 31. decembra u svim mesnim zajednicama u Somboru

Obaveštavamo građane grada Sombora da će od 23. oktobra do 31. decembra 2023. godine, preduzeće „Oris“ d.o.o. Sombor i „Ciklonizacija“ AD Novi Sad sprovesti sistemsku deratizaciju na teritoriji svih mesnih zajednica Grada Sombora. Suzbijanje štetnih glodara će se izvršiti preparatom na bazi aktivne materije bromadilona. Zatrovani mamac će biti uručen ili postavlјen u domaćinstvima, odnosno stambenim zgradama na za to predviđena mesta.

U svim Mesnim zajednicama će biti istaknuto obaveštenje o sistemskoj deratizaciji putem kojih će građani biti informisani o terminima i aktivnostima suzbijanja glodara. Pozivamo sve građane da sarađuju u akciji sistemske deratizacije i pridržavaju se priloženih uputstava kako bi akcija bila što uspešnija.

Za sve dodatne informacije pozvati „Oris“ d.o.o. Sombor 025/515-5055 I „Ciklonizacija“ AD Novi Sad 021/641-2322.

Slobodno vreme

Lifestyle

Poznato je da su u avionima smanjene količine kiseonika. Letenje avionom našim telima čini mnogo više od toga da nam uz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.