utorak, 17 oktobar 2023 08:18

“Beskompromisni Stand up” Semira Gicića u Velikoj sali Kulturnog centra u Somboru

 

U nedelju. 5. novembra, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće održana Monokomedija pod nazivom “Beskompromisni Stand up”, Semira Gicića, s početkom u 20.00 časova.

Cena ulaznice 1000 dinara, a karte možete obezbediti od utorka, 17. oktobra, na Blagajni Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Kontakt teledon za informacije: +381695622560

Beskompromisni stand-up je monokomedija koju izvodi glumac i dramaturg Semir Gicić. Tema ove monokomedije je „ Male stvari koje nas vežu“, te se posebno stavlja akcenat na situacije u kojima mali čovek svakodnevno živi.

U njegovim nastupima nema psovki, političkih tema, muško-ženskih odnosa, viceva, jeftinih metafora, pevanja, igranja i drugog badava trošenja vremena. Samo sat i po vremena analize osoba kojima fale osobine osoba, životnih situacija i predrasuda o sortama ljudskim i neljudskim.

Monokomedija pod nazivom “Beskompromisni Stand up” je do sada izvedena preko 100 puta, širom Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske..

Semir je autor popularnih predstava: Pazi s kime spavaš, Ljubavne igrarije, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za odrasle, Ko vama dade predstavu, Deža vi i mnogih drugih. Režirao je predstave: Bračni život i Doktor Buzdovan.

Semir takođe igra u serijama: Urgentni centar, Koleginice, Ljubav u tišini, Popadija. Tv drami Hasanaginica, u filmu Vučje bobice, kao i u Stand up show-u “Reci 8” koji se emituje na prvoj televiziji.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.