nedelja, 15 oktobar 2023 06:30

Somborski KK Džoker gubi redom u KLS: Radnički im došao glave u Kragujevcu

Somborci su zakucani za samo dno tabele

Košarkaši Džokera iz Sombora doživeli su treći poraz u isto toliko kola u Košarkaškoj ligi Srbije, pošto su večeras posle velike drame pali na gostovanju Radničkom u Kragujevcu - 80:78.

Bio je to krajnje neizvestan meč u kojem je Džoker imao dvocifrenu prednost u nekoliko navrata, ali se Radnički vratio pred sam kraj meča.

Na kraju su odlučivale poslednje sekunde. Kroft je bio siguran sa distance i sa penala, dok je Jugović promašio trojku za pobedu u poslednjem napadu za Somborce.

Džoker tako sada ima skor 0-3, pošto je poražen od Sloge, Slobode i sada od Radničkog, dok Kragujevčani stoje na 2-1 posle trijumfa nad Tamišom i porazom od Novog Pazara.

Upravo je Kroft sa 27 poena vodio Radnički do pobede, a pratio ga je Nikolić sa 19 poena, dok je Labović ubacio 11. U Džokeru se istakao Kapetanović sa 17 poena, kao i Lugić sa 16.

Užička Sloboda je malo ranije ostvarila moćnu pobedu u "Velikom Parku", pošto je pred svojim navijačima srušila Slogu sa 16 poena razlike - 86:70.

Ere su kroz veći tok meča, a ključnu razliku su napravile tokom druge i treće deonice.

Ovo je druga pobeda za Užičane posle trijumfa nad Džokerom u Somboru pre sedam dana, dok je Slogi ovo drugi poraz.

Najbolji u Slobodi bio je Finč sa 21 poenom, a pratio ga je Borovićanin sa 17, koliko je imao i Ćubić. U Slogi se istakao Stamenić sa 14 poena.

Izvor: telegraf.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.