petak, 13 oktobar 2023 06:48

U toku radovi na putu Rastina – Riđica

Izgradnja atarskog puta od Rastine do Riđice je u toku, a iste je obišao gradonačelnik Grada Sombora, Antonio Ratković, zajedno sa članom Gradskog veća za oblast komunalnih delatnosti i investicija, Đorđem Zorićem, predstavnicima Mesne zajednice „Riđica“ i predstavnicima izvođača radova ispred „Extra Auto Transport“ d.o.o. Vrbas.

Odrađeni su pripremni radovi na iskopu i nasipu prve trase puta, a trenutno se odvijaju radovi na cementnoj stabilizaciji u dužini od 1,8 kilometara. Tokom obilaska radova, gradonačelnik Ratković je razgovarao sa prisutnima o dinamici i složenosti istih, te naglasio značaj ovog puta za stanovnike Riđice.

„U toku su radovi na prvoj fazi atarskog puta od Riđice do Rastine, a očekivani završetak istih je do sredine novembra. Ovo je višegodišnji projekat, koji kad bude završen, povezaće naselјeno mesto Riđicu sa Rastinom i graničnim prelazom Bačsentđerđ, ali i omogućiti stanovnicima Riđice da brže i lakše stignu do Sombora“, izjavio je gradonačelnik Ratković.

Ukupna deonica puta od Riđice do Rastine iznosi 6,5 kilometara, a finansirana je sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za polјoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i sredstvima iz budžeta Grada Sombora.

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.