nedelja, 01 oktobar 2023 05:14

Manifestacija Dani hleba, vina i lјubavi u Stanišiću

U subotu, 7. oktobra udruženje žena "Udahni život" iz Stanišića organizuje manifestaciju "Dani hleba, vina i lјubavi" u seoskoj galeriji, od 16-20 časova.

Pozivamo sve male proizvođače i udruženja koja žele da učestvuju, da se jave na telefon: 0628245250, Ljilјana Gusić.Manifestacija je izlagačkog, takmičarskog i prodajnog karaktera. Takmičenje će biti u tri kategorije, od kojih je unapred poznata kategorija hlebova i pogača, pa pozivamo učesnike da ponesu takmičarski eksponat.

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.