utorak, 26 septembar 2023 05:08

"Kako sam se nadala dobro se (ni)sam udala" u Narodnom pozorištu Sombor

"Kako sam se nadala dobro se (ni)sam udala" naziv je predstave koja je izvedena sa sceni Narodnog pozorišta Sombor uokviru ostvarivanja promotivnog projekta Kreativne industrije Privredne komore Srbije.

"I meni je taj poziv bio malo začuđujući, ali je dobro da Privredna komora Srbije preko nas istražuje mogućnosti povezivanja kulture i privrede. Zahvaljujući Komori ova predstava prikazana je u sedam gradova, ostala su još tri. Drago mi je da je uspostavljena ova saradnja i nadam se da će biti i nastavljena", kaže Miša Obradović, producent i reditelj.

Kultura i privreda samo na prvi pogled nemaju ništa zajedničkog, pa u komorskom sistemu očekuju nove projekte saradanje.

"Kao privrednicima imamo puno dodirnih tačaka sa kulturom, u ovom slučaju sa pozorištem. Možemo mnogo toga naučiti jedni od drugih, ovo je prvi korak i nadam se da će biti sve više ovakvih događaja", kaže Predrag Lučić, predsednik Parlamenta privrednika.

"Privredna komora Srbije kroz kulturne programe želi da promoviše jednu novu granu", kaže Slobodan Stevančev, direktor Regionalne privredne komore Zapadnobačkog okruga Privredne komore Srbije.

Predstava "Kako sam se nadala dobro se (ni)sam udala" komediji je u kojoj igraju Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanovićem.

Na duhovit i dopadljiv način ispričana je priča o životnom putu jedne sasvim obične žene u potrazi za savršenom ljubavlju i tipičnim muškarcima koje je na tom putu susretala.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.