Damjana Perenčević (ARK Somaraton) na pobedničkom postolju u Zemunu! Damjana Perenčević (ARK Somaraton)
utorak, 12 septembar 2023 05:19

Damjana Perenčević (ARK Somaraton) na pobedničkom postolju u Zemunu!

U nedelju 10. septembra održano je drugo izdanje Zemunskog polumaratona koje je okupilo oko 900 učesnika koji su trčali na distancama od 7 kilometara i polumaratonskoj distanci od 21 kilometara. Članica Atletsko rekreativnog kluba ‘‘Somaraton‘‘ Sombor Damjana Perenčević istrčala je još jednu sjajnu trku i na trci od 7 kilometara osvojila treće mesto i još jedno pobedničko postolje u nizu.

Dan ranije u organizaciji Beogradskog maratona održana je trka ‘‘Belgrade 10K‘‘ koja je okupila 3.000 učesnika koji su trčali veoma brzu trku bulevarima na Novom Beogradu u dužini od 10 kilometara. Sjajan rezultat istrčala je članica ‘‘Somaratona‘‘ Tijana Kabić koja je zauzela visoko deveto mesto u ženskoj konkurenciji, odnosno četvrto mesto među trkačicma iz Srbije dok je pobedničko postolje bilo rezervisano za superijorne trkačice iz Kenije. Tijani je ovo još jedna provera pred maraton u Berlinu gde će još jednom nastupiti na ovom maratonu svetskog ranga.

Takođe u subotu ali u Vukovaru je svoj osmi maraton u dužini od 42 kilometra uspešno istrčao Damir Milankov.

Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.