utorak, 12 septembar 2023 05:17

Na područiju Sombora izgradnja više saobraćajnica koji povezuju opštine Zapadnobačkog okruga

U toku su radovi na rekonstrukciji lokalne saobraćajnice na odbrambenom nasipu od naseljenog mesta Bački Monoštor do atara naseljenog mesta Kupusina.

Projekat izgradnje sufinansiraju Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine i Grad Sombor. Radovi na mostu koji povezuje Apatin i Sombor teku po planu, očekuje se da će biti završeni do kraja godine, a u toku je izgradnja više saobraćajnica na području grada, koji povezuju opštine Zapadnobačkog okruga. Do kraja godine očekuje se početak izgradnje autopu puta “Vojvođanski osmeh”.

Dugoočekivan drugi deo saobraćajnice Bački Monoštor – Kupusina od 5,3 km nadležni kažu da će biti završen do kraja godine.

Na području grada Sombora obnavlja se više državnih, a u planu je i početak igradnje brze saobračajnice Vojvođanski osmeh.

Grad Sombor nastavlja da ulaže u infrastrukturu puteva koji su od značaja za promet putnika, roba i usluga za Apatin i Kulu, a očekuje se izavršetak saobraćajnica Stapar – Sivac i Riđica – Rastina.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.