četvrtak, 31 avgust 2023 08:39

Pre 25 godina ova devojčica, rođena Somborka, nije ni sanjala da će joj Deda Mraz ispuniti sve želje, za mesec dana najveću od njih

Fotografija poznate pevačice na Instagramu je privukla dosta pažnje, šta mislite ko je u pitanju?

Fotografija poznate pevačice osvanula je na Instagramu i odmah privukla dosta pažnje.

Devojčica koja je devedesetih godina sedela u krilu Deda Mrazu nije ni sanjala da će joj ispuniti želju da postane jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima.

Rođena je u Somboru, a odrasla u Belom Manastiru Hrvatskoj i Bačkoj Topoli.

Još kao mala pokazivala je talenat za pevanje, nastupala je na školskim priredbama i društvenim događajima.

Sa trinaest godina snimila je dve pesme "Majko" i "Boli svaka tvoja reč" za produkcijsku kuću Mega Sound čiji je vlasnik bio Mića Nikolić.

U "Zvezdama Granda" je šira publika čula za nju kada je osvojila četvrto mesto, a potom je dalje sama krčila svoj put u šou-biznisu.

Nakon toga objavila je nekoliko singlova koji su ostvarili veliki uspeh, a zatim svoj debitantski studijski album "Testament" (2017). Nakon kraće pauze objavila je studijski album "Zvuk tišine" (2022), a potom i treći "Devet života"(2023).

Pevačica sa slike u srećnom braku je sa Filipom Živojinovićem kome je rodila sina Aleksandra.

Sada sigurno znate da je u rubrici nekad i sad niko drugi do Aleksandra Prijović koja će za mesec dana održati tri koncerta u Štark Areni.

Izvor: gloria.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Poznato je da su u avionima smanjene količine kiseonika. Letenje avionom našim telima čini mnogo više od toga da nam uz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.