petak, 28 jul 2023 05:34

Turnir u odbojci na pesku od 28. do 30. jula na Trgu Svetog trojstva u Somboru

Grad Sombor i Sportski centar „Soko“ Sombor, uz tehničku podršku Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog kluba „Sombor“, organizuju turnir u odbojci na pesku. Ovo je deveti put da se u našem gradu organizuje turnir najbolјih „beach volley“ igrača i igračica.

Profesionalni turnir održaće se u periodu od 28. do 30. jula, na Trgu Svetog Trojstva u Somboru, a mečevi će se igrati u toku dana, kao i pod reflektorima, po čemu je ovaj turnir jedinstven u Srbiji.
Zbog najvećeg broja prijavlјenih ekipa do sada, kako navodi Miloš Aleksić, ispred organizatora, u petak, 28. jula, sa početkom u 19.00 časova održaće se kvalifikacioni mečevi, dok će se u naredna dva dana celodnevno održavati mečevi, sa početkom u 10.00 časova.

Finalni mečevi predviđeni su trećeg dana turnira, u nedelјu, 30. jula, te će se od 20.00 časova odigrati meč u ženskoj kategoriji, dok nas od 21.00 čas očekuje finale u muškoj kategoriji, nakon čega sledi proglašenje pobednika, te dodela trofeja.

Takođe, u periodu od 31. jula do 3. avgusta, održaće se i Međunarodni rekreativni turnir koji iz godine u godinu okuplјa veliki broj lјubitelјa odbojke na pesku. Pored domaćih ekipa, na turniru će učestvovati ekipe iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Ovom prilikom pozivamo naše sugrađane da dođu, navijaju i budu deo ove sada već tradicionalne sportske manifestacije, koja je svage godine sve više u ekspanziji.

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.