četvrtak, 27 jul 2023 07:16

Sanirane divlje deponije u Kolutu, Gakovu i Svetozar Miletiću

Grad Sombor u saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem „Čistoća“, uspešno je sproveo akciju saniranja divlјih deponija u naselјenim mestima Kolut, Gakovo i Svetozar Miletić.

Ispred Grada Sombora, sprovedene radove obišao je član Gradskog veća za oblast zaštite životne sredine, Slobodan Stanić, te apelovao na sugrađane da za odlaganje otpada koriste usluge JKP „Čistoća“, kako ne bi stvarali divlјe deponije koje predstavlјaju opasnost, pre svega u pogledu uticaja na zdravlјe.

Polјoprivredna zemlјišta izložena stvaranju divlјih deponija na parcelama pomenutih naselјenih mesta, potpuno su očišćena i sada bezbedna. Član Gradskog veća je istakao da je u toku vršenje pojačanog nadzora na ovim, ali i drugim lokacijama, u cilјu održanja naše životne sredine čistom i bezbednom. Najugroženija mesta od nesavesnog stvaranja divlјih deponija su polјoprivredna zemlјišta, polјski putevi, kanali za navodnjavanje i odvodnjavanje, bunari, te ribnjaci.

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.