petak, 07 jul 2023 05:12

Ministarstvo za brigu o selu odobrilo Somboru sredstva za manifestaciju „Miholjski susreti sela“

Predstavnik Odelјenja za privredu, turizam i lokalni ekonomski razvoj Grada Sombora, Saša Milić, danas je u potisao Ugovor o dodeli sredstava za organizaciju manifestacije „Miholјski susreti sela“ sa Ministarstvom za brigu o selu.

Planirano je da ove godine, manifestacija bude organizovana u mesecu oktobru, u naselјenom mestu Čonoplјa, a tačni datumi će biti naknadno definisani. Za organizaciju manifestacije Grad Sombor je dobio finansijska sredstva u iznosu od 489.840,00 dinara, putem Javnog konkursa koji je raspisalo Ministarstvo za brigu o selu.

Aktivnosti „Miholјskih susreta sela“ će i ove godine biti održane u trajanju od tri dana, a učešće će uzeti i ostala naselјena mesta iz okruženja. Program je sačinjen od nastupa raznih folklornih ansambala, pevačkih grupa i orkestara uz organizovani sajam rukotvorina i lokalnih gastro-specijaliteta. „Susreti“ već tradicionalno imaju afirmativni karakter kroz naša naselјena mesta pogotovo za decu i omladinu.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.