utorak, 27 jun 2023 10:11

Besplatni udžbenici za prvake u Somboru, upriličen prijem za najuspešnije sa Republičkih takmičenja

Grad Sombor upriličio je prijem učenika osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Sombora, koji su u prethodnom periodu ostvarili značajne rezultate na Republičkim takmičenjima. Informacija koja je obradovala sve prisutne je da će grad Sombor prvi put obezbediti besplatne udžbenike za sve đake prvake od nove školske godine. video icon
Radno i paradno – ovako bi se mogao nazvati današnji prijem za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola sa područja grada Sombra, koji su ostvarili vrhunske rezultate na republičkim takmičenjima. Đaci su na sastanku sa gradonačelnikom Sombora Antonijom Ratkovićem pohvalili ulaganja u opremanje stručnih kabineta i ukazali šta je ono što im u školama nedostaje.

U toku dana nagrađeni su posebno đaci generacije i učenici osnovne i srednje muzičke škole "Petar Konjović“, koji su u prethodnom periodu ostvarili zavidne rezultate.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.