sreda, 14 jun 2023 14:56

Pogledajte koje će ulice biti zatvorene za saobraćaj zbog ovogodišnjeg "Somborskog kotlića"

JKP ''Parking Servis Sombor'' Sombor obaveštava građane da će zbog održavanja tradicionalne manifestacije ''Somborski kotlić'', koja će biti održana na Trgu Svetog Trojstva, biti zatvorene sledeće ulice za saobraćaj:

1. Trg Svetog Trojstva (na delu ulice između ulice Zmaj Jovina i ulice Laze Kostića) dana 23.06. u periodu od 16:00 časova do 25.06.2023.godine do 08:00 časova,
2. Trg cara Lazara (od Trga Svetog Trojstva do raskrsnice sa ulicom Nјegoševom) dana 23.06. u periodu od 16:00 časova do 25.06.2023.godine do 08:00 časova i
3. Pariska ulica od raskrsnice sa Vencom vojvode Stepe Stepanovića dana 23.06. u periodu od 16:00 časova do 25.06.2023. godine do 08:00 časova.

U ulici Laze Kostića (parking mesta uz Trg Svetog Trojstva) i na Trgu cara Lazara od Tehničke škole do Trga cara Lazara (sa obe strane) biće onemogućeno parkiranje već od ranih jutarnjih časova u petak 23.06.2023. godine.

Iz JKP "Parking servis Sombor" mole građane, korisnike parkirališta da poštuju režim odvijanja saobraćaja i parkiranja, poštuju saobraćajnu signalizaciju i uputstva ovlašćenih lica. Sva vozila koja se budu zatekla na navedenim lokacijama, u terminu nakon zatvaranja, biće uklonjena specijalnim vozilom ''Paukom''.

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.