subota, 10 jun 2023 05:16

Prijave za ''Somborski kotlić'' 5.500 i 6.500 dinara, prijave počinju 12. juna

Turistička organizacija grada Sombora organizuje tradicionalnu manifestaciju XXVI „Somborski kotlić“, 24. juna 2023.g. na Trgu Svetog Trojstva.

Cene kotizacija su 5.500 dinara za učesnike koji se ne takmiče u kuvanju paprikaša, odnosno 6.500 dinara za takmičare. Cenom kotizacije obuhvaćeni su: jedan sto i mesta za sedenje za osam osoba, 4 kg (bruto) očišćene i isečene ribe, jedna promo majica „Somborskog kotlića“, drva za loženje i ložišno mesto. Učesnici će dobiti kupone za ribu, stolove, ložišna mesta i drva.

Riba će se, uz kupon, preuzimati 24. juna 2023. god. od 10 – 18 časova u ribarnici ’’Zlatna ribica’’ na 'Pijaci u lancima'. Sto i ložišno mesto će biti određeni brojem na kuponu. Drva će se preuzimati kuponom od ovlašćenih redara.

Ekipe učesnika treba sa sobom da ponesu: kotlić, lanac za kotlić, drva za potpalu, luk i začine, testo, hleb, piće, tanjire, escajg, sipaću kašiku, čaše, stolnjak i po želјi dodatni aranžman za uređenje stola.

Osim predviđenog takmičenja u kuvanju riblјeg paprikaša i bogatih nagrada za tri najbolјa po oceni stručnog žirija, organizatori manifestacije će nagraditi i tri najlepše aranžirana stola, kao i tri najveselija društva.
Dodatne informacije se mogu dobiti u Turističkoj organizaciji grada Sombora, Trg Svetog Đorđa 1 (Stara gradska kuća, lokal 16), ili putem telefona 025/434-350 ili 025/434-330, svakog radnog dana od 08 do 17 časova i subotom od 09 do 13 časova.

Prodaja kotizacija za manifestaciju "Somborski kotlić" počinje 12. juna.

Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.