utorak, 06 jun 2023 06:22

Uspešne gimnastičarke somborske Gimnazije na prijemu kod gradonačelnika Sombora

Gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković, danas je zajedno sa članicama Gradskog veća, Anitom Stojakov i Antonijom Nađ Kosanović, priredio prijem za učenice Gimnazije „Velјko Petrović“ koje su na Republičkom takmičenju u gimnastici postigle sjajan rezultat.

Naime, pod mentorstvom profesorice Dragane Šarčanski, učenice Mila Prijić, Teodora Topalov i Sofija Pezelј osvojile su treće ekipno mesto, te školi donele bronzanu medalјu.

Gradonačelnik je čestitao mladim sportistkinjama na ostvarenom uspehu i zahvalio im što na najlepši način predstavlјaju naš grad, a zatim su, zajedno sa članicama Gradskog veća, razgovarali o utiscima koji su na njih ostavila takmičenja. Na samom kraju, gradonačelnik je talentovanim gimnastičarkama uručio poklone, kao nagradu za postignute rezultate.

Prijemu je prisustvovao i direktor Gimnazije „Velјko Petrović“, Dušan Mišković.

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.